Venetiaans stucwerk

Jouw eigen marmerlook in huis!

Venetiaans stucwerk is een luxe stucsoort, wat grotendeels lijkt op marmer. Dit marmerachtige stucwerk zorgt voor stijl, klasse en elegantie. Het wordt veelal toegepast in keukens en badkamers. De naam van Venetiaans stucwerk komt ook uit het Italiaanse Venetië. Vroeger werd deze stucsoort toegepast op wanden, plafonds en vloeren van prachtige paleizen. Bij Van de Kamp afwerkingen kunt u ervoor kiezen om Venetiaans stucwerk toe te passen voor het afwerken van uw wand of plafond.

Glanzende stucsoort

Venetiaans stucwerk heeft een glad uiterlijk met een marmeren look. Bij deze manier van stucen worden er meerdere dunne laagjes achter elkaar aangebracht.  Dit komt doordat de laatste laag wordt gepolierd met een vlakke paan, waardoor er een mooie glanzen effect ontstaat. De uitstraling is dus de danken aan de techniek waarmee het op muren en plafonds wordt toegepast. Een voordeel van Venetiaans stucwerk is de naadloze afwerking. Het is een geheel op uw muur. Naast dat het geen naden bevat is het ook een goedkoper alternatief dan marmeren tegels, terwijl dit niet ten koste gaat van de structuur en uiterlijk.

Italiaans stucwerk

Venetiaans stucwerk staat ook bekend als Italiaans stucwerk. Het Venetiaans stucwerk kan zowel op de vloer als de muur aangebracht worden en het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de mooie uitstraling is het ook uiterst geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Bij Venetiaans stucwerk kan er gekozen worden om het af te werken met een waterdichte coating. Hierdoor blijft het waterdicht en kunt u genieten van uw unieke badkamer of keuken. Naast Venetiaans stucwerk hebben wij ook andere soorten stucwerk. Bekijk onze diverse projecten om inspiratie op te doen voor uw eigen woning.

Vraag vrijblijvend naar advies

Italiaans stucwerk kan alleen worden gedaan door een echte vakman. Bij Van de Kamp afwerking weten wij wat er allemaal bij komt kijken. Wij staan hoog aangeschreven dankzij onze topkwaliteit. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw stuc-wensen te realiseren. Zo bent u verzekerd van mooi stucwerk in uw badkamer, keuken of woonkamer. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie of advies.

Wat een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Betonstuc
Stukadoren
Sauzen & spuiten
Betonstuc

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie