Stukadoren van wanden en plafonds

Stucwerk kunt u zien als bescherming of verfraaiing, of natuurlijk beide. Het is niet zo vreemd dat stukadoors vroeger zelfs een beetje als kunstenaars werden gezien: je kunt er de mooiste plafonds en wanden mee afleveren. Bij Van de Kamp zijn we blij met dit ambacht: het is zowel nuttig omdat je er wanden en plafonds mee beschermt én het is leuk werk omdat we het interieur er écht een geweldige sfeer mee kunnen geven. Zo’n vak, wie wil dat nou niet?

Offerte aanvragen

Afplakken is schoonhouden

Alles in uw woning wat zich maar enigszins in de buurt van de werkzaamheden bevindt plakken we af. Keukenelementen, vloeren, trappen, kozijnen, ramen en desnoods opritten voorzien we van bescherming. Zelfs klassieke automobielen hebben we al ingepakt als dat zo uitkwam. We zijn hier vanaf het eerste moment alert op, want dat is uw beste garantie voor uw schoon opgeleverde woning of bedrijfsruimte na afloop.

Hoekprofielen plaatsen

Hoeken liggen gevoelig. Daarom begint goed stukadoren met het plaatsen van hoekprofielen: stevige strips die we vervolgens netjes mee-stukadoren. Zo weten we zeker dat de hoeken echt recht zijn.

stukadoren van de kamp afwerking

The finishing touch van stukadoren

Na deze voorbereidingen begint het echte werk: we gaan stukadoren met gips. Aansluitend maken we het oppervlak nog wat extra glad door een finisher aan te brengen. Wát een schitterend resultaat. Mooi stucwerk herkent u meteen: geen foutje te bekennen.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie