◆ Kosteloze werkinschatting

◆ Doorgaans binnen 4 weken starten

◆ Gratis kleuradvies

Stukadoor in Ede en omstreken

Is het stucwerk in uw bestaande woning hoognodig aan vervanging toe of zoekt u voor uw nieuwbouwwoning een betrouwbaar stukadoor in Ede? Van de Kamp is hét adres voor al uw stucwerk. Zowel bedrijven als particulieren weten ons te vinden voor de finishing touch van zowel muren als plafonds. Alles ziet er als nieuw uit na onze aanpak. U gaat dus met volle teugen genieten van een compleet nieuw interieur.

Contact
Slaapkamer door stukadoor Ede
gestucte muur in Ede

Onze aanpak

Bij stukadoorsbedrijf Ede Van de Kamp starten we altijd met een persoonlijk gesprek. Het gaat tenslotte om úw sfeer en beleving. Uw wensen en eisen staan daarom centraal; wij gaan voor u op zoek naar de passende afwerking. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek en voorzien u desgewenst ook graag van advies op maat. Een fraaie kleurstelling is altijd mogelijk, vraag hier gerust naar bij onze medewerkers. Wanneer alles duidelijk is, gaan we aan de slag en streven we naar een perfect eindresultaat. Ontdek onze uitgebreide diensten:

 

De voordelen van stukadoor Ede inschakelen

Zowel ondernemers als particulieren kiezen voor ons als stukadoor in Ede. Naast Ede zijn we onder meer werkzaam als stukadoor Lunteren en stukadoor Apeldoorn. Daarnaast bieden wij de volgende voordelen:

  • Van de Kamp werkt uitsluitend met specialisten met de nodige kennis en ervaring.
  • Voor elke klus is er een geschikt persoon beschikbaar.
  • U profiteert te allen tijde van onze scherpe tarieven.
  • Wij werken nauwkeurig en zorgvuldig, net zolang tot u tevreden bent.
  • Doorgaans kunnen we al binnen 2 tot 4 weken starten
Stucwerk in Ede

Neem contact op met stukadoorsbedrijf Ede

Ziet u uw wensen graag zichtbaar worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen dan bij u langs om uw wensen door te nemen. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte. U weet direct wanneer wij kunnen starten met de werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Bel of e-mail ons en ontdek zelf de meerwaarde van een stukadoor Ede inschakelen bij Van de Kamp wand- & plafondafwerking.

Contact opnemen