Stucwerk repareren

Herstellen van schade

Heeft uw woning schade opgelopen, bijvoorbeeld door lekkage, brand of het vervoeren van meubels? Zonde van uw ooit zo strakke muren, en al vervelend genoeg. We begrijpen dat u dan geen gedoe wilt bij het repareren van stucwerk. Bij Van de Kamp lossen we dit graag netjes voor u op.

Voor veel (plaatselijke) reparaties van stuc- en sauswerk hoeft u uw huis niet uit. Terwijl u rustig geniet van een kopje koffie, repareren wij uw gaten, vlekken of scheuren. We plakken nauwkeurig af en houden alles netjes en schoon. Zo kunt u weer snel genieten van muren die zo goed als nieuw zijn!

Is de schade ontstaan door bijvoorbeeld lekkage, brand of een verzakking? Veel van deze schades worden vergoed door uw verzekering!

Schadeherstel van uw woning

Voor reparaties en herstel van uw woning wordt er veel technisch werk verwacht. Bij van de Kamp afwerkingen hebben wij de nodige ervaring en kennis nodig. We werken uitsluitend met specialisten die jarenlange ervaring hebben. Iedereen binnen het Van de Kamp-team heeft zijn eigen specialiteit. Zo zetten we altijd de meest geschikte persoon voor uw betreffende klus in.

Voor schade aan uw plafond of wand hebben wij reparatie-expert Jan van de Kamp. Waterschade van de woonkamer tot de slaapkamer, tomatensaus op uw plafond of schuren in uw stucwerk waarvan u niet eens weet hoe ze er komen, maar waar u wel graag vanaf wilt? Jan is uw man. Jan heeft jarenlange ervaring in de wand- en plafondwereld en is gespecialiseerd in het repareren van schade. Zo bent u ervan verzekerd dat alles hersteld wordt en dat u weer met een gerust hart naar uw wanden of plafond kan kijken.

Wij komen snel bij u langs!

Wij garanderen u topkwaliteit, ongeacht het soort stucwerk dat nodig is in uw woning. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat wij uw woning netjes achterlaten. Neem contact op en wij komen dan bij u langs om het een en ander met u door te nemen. Zo bekijken wij wat er gedaan moet worden en geven u aan de hand daarvan een prijsindicatie. U weet dus altijd waar u aan toe bent en verrassingen zijn daarmee uitgesloten.

Wat een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Betonstuc
Stukadoren
Betonstuc
Sauzen & spuiten

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie