Onze diensten

Nu wordt de toon écht gezet

Zijn wanden en plafonds eenmaal gestuct, dan is het zaak de juiste afwerking te kiezen. Want de afwerking is bepalend voor de uiteindelijke sfeer die u wilt oproepen. De ene verf rolt beter, de andere kun je beter spuiten, de volgende verf is reinigbaar en daar moet je ook weer rekening mee houden… En dan zijn er nog de plafonds, die u vaak beter kunt laten spuiten voor een fraai resultaat. Sauzen en spuiten zetten we bovendien vaak in om kleine beschadigingen weg te werken. Keuze genoeg, maar het luistert altijd nauw.

Offerte aanvragen

Stap 1

Afplakken is schoonhouden

Alles in uw woning wat zich maar enigszins in de buurt van de werkzaamheden bevindt plakken we af. Keukenelementen, vloeren, trappen, kozijnen, ramen en desnoods opritten voorzien we van bescherming. Zelfs klassieke automobielen hebben we al ingepakt als dat zo uitkwam. We zijn hier vanaf het eerste moment alert op, want dat is uw beste garantie voor uw schoon opgeleverde woning of bedrijfsruimte na afloop.

Stap 2

Machinaal schuren

Basiswerkzaamheden voordat het sauzen of spuiten kan beginnen bestaan altijd uit het machinaal schuren van uw wanden plafonds.

Stap 3

Nalopen op imperfecties

Éven aanstoten en u ziet al een plekje. Bij het plaatsen van een keuken gebeurt zoiets maar al te gemakkelijk. Daarom lopen we wanden en plafonds altijd eerst even na op kleine onvolkomenheden.

Stap 4

Fixeren

Als beste voorbereiding voordat de verf op uw wand komt kiezen wij altijd voor behandeling met fixeermiddel.

Stap 5

Hoogwaardige muurverf

Zodra de fixeerlaag is opgedroogd, rollen of spuiten we uw wanden en plafonds. Hierbij gebruiken we hoogwaardige muurverf.

Stap 6

Alles schoon opleveren

Door alles goed af te plakken en in te pakken, en door tijdens de werkzaamheden alert te zijn, hebben we ervoor gezorgd dat uw huis schoon kan worden opgeleverd. We verwijderen alle tapes en doeken en laten alles keurig opgeruimd achter. Het staat er weer als nieuw bij.

Wat een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Betonstuc
Sauzen & spuiten
Betonstuc
Stukadoren

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie