Exclusieve afwerking bij Van de Kamp

Bent u op zoek naar een stukadoor die uw plafond netjes afwerkt? Dan bent u bij Van de Kamp afwerking op het goede adres. Van exclusieve wandafwerking tot perfect gewitte plafonds. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat uw plafond een moderne en strakke uitstraling krijgt.

Glad stucwerk

Voor plafond maken wij gebruik van glad stucwerk. Wij zorgen ervoor dat uw plafond ‘perfect wit’ wordt en dan alles superstrak gestuukt wordt. Op deze manier geniet u van een mooi plafond. Naast glad stucwerk bieden wij ook klassiek stucwerk aan. Zo krijgt uw plafond een authentieke en klassieke sfeer. U kunt er ook voor kiezen om een patroon of reliëf aan te brengen op uw plafond. Kortom, alles is mogelijk.

Wilt u soms een kleur toevoegen aan uw plafond? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Een van onze technieken is het ‘airless spuiten’. Laat u nieuwbouw stucen en moet de totale woning van woonkamer tot aan de zolder na wanden en plafonds stucen wit worden, kunt u het beste voor airless spuiten kiezen. Zo krijgt u een strak en naadloos plafond en ziet u geen banen of strepen.

Schadeherstel van uw plafond

Heeft u schade opgelopen aan uw plafond door lekkage, brand of iets anders? Dan zult u een stukadoor moeten inhuren om uw plafond weer strak wit te krijgen. Bij van de Kamp hebben wij de nodige ervaringen als het aankomt op schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat het stuc- en schilderwerk er na de reparatie er weer uitziet als nieuw. Als u contact maakt of een offerte aanvraagt, komen wij bij uw langs om te kijken naar uw plafond en zullen we met een prijsindicatie komen en leveren wij altijd zo snel mogelijk op. U weet dus altijd waar u aan toe bent en verrassingen zijn daarmee uitgesloten.

Wat een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Betonstuc
Betonstuc
Stukadoren
Sauzen & spuiten

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie