Over van de Kamp Afwerking

We werken uitsluitend met specialisten, die jarenlange ervaring hebben. Als u laat klussen aan uw woning, wilt u weten wie u in huis haalt. Dat begrijpen we bij Van de Kamp als geen ander. We werken uitsluitend met specialisten die jarenlange ervaring hebben. Iedereen binnen het Van de Kamp-team heeft zijn eigen specialiteit. Zo zetten we altijd de meest geschikte persoon voor uw betreffende klus in. We stellen onszelf alvast graag aan u voor.

Jan van de Kamp

Reparatie-expert

Waterschade van de woonkamer tot de slaapkamer, tomatensaus op uw plafond of scheuren in uw stucwerk waarvan u niet eens weet hoe ze er komen, maar waar u wel graag vanaf wilt? Jan is uw man.

Jan heeft jarenlange ervaring in de wand- en plafondwereld en is gespecialiseerd in het repareren van schade.

Wim Vliek

Afwerkingspecialist

‘De duivel zit ‘m in de details’, wordt wel eens gezegd. De grote lijnen zijn belangrijk, maar de finishing touch zit hem in de details. En van die details, daar weet onze Wim alles van. Niets is hem te gek.
Wim is gespecialiseerd in de afwerking van uw wanden en plafonds en maakt van iedere wand een uniek exemplaar. U kunt altijd met Wim om de tafel zitten om diverse aspecten te bespreken.

Ted van de Kamp

Eigenaar en airless-afwerker

Ted houdt niet van gebakken lucht. Hij is dan ook gespecialiseerd in ‘airless spuiten’ – het spuiten van latex of saus zonder toegevoegde lucht. Ted maakt niet alleen egale, strakke en streepvrije wanden, hij komt ook graag bij u langs voor een eerste persoonlijk gesprek. Ted is prima gezelschap om een kop koffie mee te drinken en ondertussen uw wensen te bespreken.

Frank Pluim

DE Meester Stukadoor

Als er iemand weet hoe hij moet stukadoren, is het Frank. Met zijn ontelbare vierkante meters ervaring, heeft hij zo’n beetje alles al gezien voor wat betreft wanden en plafonds.

Heeft u speciale wensen of een uitdagende opdracht voor Frank? Onze Frank weet er namelijk altijd weer iets moois van te maken. Niets is hem te gek, hierdoor kunnen wij, bij Van de Kamp Afwerking, altijd aan uw eisen voldoen.

Neem contact op

Neem nu vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op maat aan. We bespreken graag uw ideeën. De woning van uw dromen is met ons één stap dichterbij!