Exclusieve wandafwerking

Wanden stucen

Uw wanden zijn sfeerbepalend in uw woning. Bij Van de Kamp geloven we in dat stukje extra. In de finishing touch, het puntje op de ‘i’. Daarom leveren wij hoogwaardige en unieke wandafwerking van topkwaliteit. Daarmee creëren we extra sfeer en warmte in uw woning, die perfect aansluit bij de rest van uw interieur.

Van klassiek stucwerk tot perfect gladde muren: bij Van de Kamp hebben we altijd een type afwerking dat past bij uw wensen en eisen. Heeft u al een helder beeld of juist geen idee? We bespreken graag uw ideeën. We denken met u mee, en nog een beetje verder. Daarom is Van de Kamp uw specialist in wanden stucen.

Bekijk hieronder wat we onder andere voor u kunnen betekenen. Heeft u andere wensen op het gebied van (exclusieve) wandafwerking? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kleur bekennen

Wilt u meer dan een witte wand? Is uw interieur toe aan een opfrisser? Ook dan bent u bij Van de Kamp aan het juiste adres. Naar welke kleur of finish uw voorkeur ook uitgaat, bij Van de Kamp maken we van iedere muur iets bijzonders. Voor het aanbrengen van saus en latex maken we gebruik van ‘airless spuiten’. Héél technisch zullen we het niet voor u maken, maar dit houdt het volgende in: onder hoge druk wordt de saus op de muur of het plafond geneveld. Zo ontstaat er geen structuur van een roller of kwast en dit zorgt voor een perfect strakke muur.

Exclusieve wandafwerking

Bent u op zoek naar écht iets bijzonders voor uw woonkamer, badkamer of keuken? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van onze exclusieve wandafwerking. Het effect van natuurlijk steen, een luxe gouden gloed of juist industrieel geborsteld staal? We laten u graag zien wat er mogelijk is. Eén van onze favorieten? Venetiaans pleisterwerk. Deze uiterst fraaie en duurzame afwerking is met zijn marmerachtige look een blikvanger in uw woning. Verkrijgbaar in alle kleuren én met een vochtafstotende coating, dus ook geschikt voor in uw badkamer of toilet. Op zoek naar de finishing touch voor uw muren? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Wat een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Stukadoren
Betonstuc
Betonstuc
Sauzen & spuiten

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie