Marmerstuc

Laat ons een degelijke sfeer op uw wand strijken

Net als de ‘betonlook’ is marmerstuc populair bij iedereen die een decoratieve afwerking zoekt. En inderdaad doet marmerstuc ook wat de naam belooft: een sfeer van degelijke kwaliteit geven aan uw wand. Hoewel niet volledig waterdicht, zoals betonstuc, is marmerstuc in elk geval waterafstotend.

marmerstuc vandekampafwerking

Stap 1

Is de ondergrond strak?

Marmerstuc brengen we aan op een gestucte of in elk geval strakke ondergrond. Dat is een vereiste.

Stap 2

Afplakken is schoonhouden

Alles in uw woning wat zich maar enigszins in de buurt van de werkzaamheden bevindt plakken we af. Keukenelementen, vloeren, trappen, kozijnen, ramen en desnoods opritten voorzien we van bescherming. Zelfs klassieke automobielen hebben we al ingepakt als dat zo uitkwam. We zijn hier vanaf het eerste moment alert op, want dat is uw beste garantie voor uw schoon opgeleverde woning of bedrijfsruimte na afloop.

Stap 3

Voorstrijk

Marmerstuc heeft wat voorbereiding nodig. Daarom brengen we eerst een voorstrijk aan: die zorgt voor de juiste hechting van de marmerpleister op de ondergrond.

Stap 4

Drie lagen marmerstuc

Is de voorstrijk droog, dan brengen we drie lagen marmerstuc aan. Met tussen elke laag uiteraard tijd om volledig te laten drogen.

Stap 5

Waslaag aanbrengen

Om de marmerstuc extra te laten glanzen brengen we een waslaag aan. Deze waslaag zal uitharden en is dan waterafstotend.

Stap 6

Alles schoon opleveren

Door alles goed af te plakken en in te pakken, en door tijdens de werkzaamheden alert te zijn, hebben we ervoor gezorgd dat uw huis schoon kan worden opgeleverd. We verwijderen alle tapes en doeken en laten alles keurig opgeruimd achter. Het staat er weer als nieuw bij.

Wát een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Stukadoren
Sauzen & spuiten
Betonstuc
Betonstuc

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie