Exclusieve wandafwerking

Glad stucwerk

Glad stucwerk is een techniek waarbij alle wanden en plafonds voorzien worden van een nieuwe stuclaag. Door alles glad te maken wordt uw woonkamer, badkamer of toilet veel ruimer. Daarnaast zorgt glad stucwerk ervoor dat uw ruimte een moderne en strakke uitstraling krijgt. Het kinkt simpel en saai, maar het is alles behalve dat. Niets is namelijk kleurrijker dan wit, want wit is het volledige kleurenspectrum bij elkaar. Dus hoezo saai? De woonkamer in wit klinkt misschien wat standaard, maar wat dacht u van “perfect wit”? Wij zorgen ervoor dat uw kamer alles behalve standaard is. Superstrak gestukadoorde wanden met perfect wit. Dat is wat wij met liefde voor u maken.

Glad pleisterwerk

Glad stucwerk is hetzelfde als glad pleisterwerk. Het glad maken van de muren wordt namelijk eerst sausklaar gemaakt. Met glad pleisterwerk worden alle muren en plafonds eerst egaal gestreken. Glad pleisterwerk wordt ook wel sausklaar stucwerk genoemd. Een gladde pleisterlaag in uw woonkamer, badkamer, slaapkamer of keuken kan worden aangebracht op bijna elke soort ondergrond zolang deze maar een zuigend vermogen heeft.

Behangen of verven

Na de oplevering van het glad pleisterwerk of stucwerk kunt u ervoor kiezen om behang erover te hangen, de muren te verven of te laten spuiten met verf. Bij Van de Kamp afwerking maken wij gebruik van airless spuiten. Héél technisch zullen we het niet voor u maken, maar dit houdt het volgende in: onder hoge druk wordt de saus op de muur of het plafond geneveld. Zo ontstaat er geen structuur van een roller of kwast en dit zorgt voor een perfect strakke muur.

Neem vrijblijvend contact op

Van de Kamp inschakelen als stukadoorsbedrijf levert u altijd de nodige voordelen op. Zo heeft u geen omkijken meer naar het stucwerk in uw woning. Wij hebben namelijk de nodige jaren ervaring om u kwaliteit te garanderen. Van de Kamp is dé specialist als het gaat om de afwerking van wanden en plafonds. Daarom kunt u ons met een gerust hart inschakelen voor al het stucwerk. Vraag een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Wat een schitterend resultaat

Mooi stucwerk herkent u meteen:
geen foutje te bekennen

Meer inspiratie

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Stukadoren
Betonstuc
Betonstuc
Sauzen & spuiten

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie