Onze diensten

Brandwerende Coating

Bent u bezig met de ontwikkeling van een gebouw of beheert u vastgoed? Dan speelt veiligheid een cruciale rol in uw project. Het is essentieel dat uw constructie niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook veilig voor de gebruikers in geval van brand. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan in het aanbrengen en herstellen van brandwerende coatings op staalconstructies, om zo te voldoen aan de strenge veiligheidseisen van de overheid.

Offerte aanvragen
brandvertragende coating voor veiligheid bij brand

Hoe Werkt Brandwerende Coating?

Brandwerende coatings zijn ontworpen om staalconstructies te beschermen bij brand. Deze speciale coating zorgt ervoor dat, in het geval van extreme hitte, het staal zijn sterkte langer behoudt en zo de constructieve integriteit van het gebouw waarborgt. Dit resulteert in een langere evacuatietijd voor de aanwezigen en biedt de brandweer meer tijd om de situatie onder controle te krijgen.

Bij blootstelling aan hoge temperaturen zwelt brandwerende coating op staalconstructies op. Deze reactie creëert een beschermende, isolerende laag rond het staal, die de structuur tot wel 90 minuten kan beschermen tegen instorting. Zo draagt de coating direct bij aan een veiligere omgeving, ongeacht het type gebouw.

Het aanbrengen van de coating

Het aanbrengen van een brandvertragende coating is werk voor specialisten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om deze essentiële beschermingslaag efficiënt en correct aan te brengen.

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de brandveiligheid van uw gebouw met een brandvertragende coating? Of heeft uw bestaande coating onderhoud nodig? Vul ons formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien hoe wij de veiligheid en duurzaamheid van uw staalconstructies kunnen waarborgen.

Offerte aanvragen
brandwerende coating aanbrengen industrieel pand

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Stukadoren
Betonstuc
Sauzen & spuiten
Betonstuc

Onze projecten

Benieuwd wat wij doen voor onze klanten? Bekijk onze diverse projecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer inspiratie